Contact NieuweAutoverzekering.nl

Hopelijk hebben we u van voldoende informatie en scherpe premies kunnen voorzien om de Nieuwe Autoverzekering bij ons af te sluiten.
Wilt u contact met ons opnemen dan kan dat op de volgende manieren:

Telefonische bereikbaarheid
Telefoonnummer: 072 509 22 63

Onze Openingstijden
09:00 tot 17:00 maandag
09:00 tot 17:00 dinsdag
09:00 tot 17:00 woensdag
09:00 tot 17:00 donderdag
09:00 tot 17:00 vrijdag
09:00 tot 17:00 zaterdag

WhatsApp ( ma. | zat. 09:00-17:00 )
U kunt ons op dit nummer niet bellen. App ons uw vraag en wij zullen u snel van een reactie voorzien.
WhatsApp: 06 38 565 819
Contactformulier
U kunt dit contactformulier invullen zodat we uw vraag snel per e-mail kunnen beantwoorden.

Een schade melden
U heeft een schade gehad of bent betrokken geweest bij een aanrijding. Hier kunt u een schade melden.

Postadres
De Kilometerverzekering.nl
Postbus 167
1860 AD Bergen N.H.

Voor nood- en spoedgevallen
Voor nood- en spoedgevallen belt u met het telefoonnummer van de hulpdienst die op de groene kaart staat vermeld. Die gebruikt u bijvoorbeeld indien u 's nachts langs de kant van de weg staat en niet meer verder kunt rijden na een botsing. Elke verzekeraar waar wij mee samenwerken is 24-uur per dag bereikbaar. Moet uw auto na een ongeval afgesleept worden? Bel dan te allen tijde primair het nummer van de alarmcentrale welke op uw groene kaart staat vermeld.

Polismap App
Na het afsluiten van de verzekering kunt u alle gegevens ( polis, groene kaart en persoonsgegevens ) bekijken via de Polismap App. Hieromtrent ontvangt een separate e-mail. De App Polismap kunt u downloaden via de App Store of Google Play en direct op uw smartphone of tablet zetten. De Polismap App heeft nog veel meer voordelen. Zo kunt u in de App alle verzekeringen die u via ons heeft afgesloten bekijken.

Wie zijn wij?
De Kilometerverzekering.nl biedt op haar website allerlei verschillende autoverzekeringen aan van meeste verzekeringsmaatschappijen:

Met een Kilometerverzekering betaalt u alleen voor wat u rijdt. Met een Rijgedragverzekering krijgt u extra korting bij goed rijgedrag en bij normale autoverzekeringen betaalt u premie aan de hand van de opgebouwde schadevrije jaren. We zetten ze netjes op een rij voor u. Zodat u de goedkoopste en best passende autoverzekering kunt uitkiezen en afsluiten. Naast autoverzekeringen verzekeren we nog veel meer. U kunt denken aan alle schadeverzekeringen voor de particulier. Maar ook aan bedrijven bieden wij verzekeringen aan. Wij zijn onafhankelijk en dus niet in eigendom van een maatschappij. Wij hebben daarom altijd vrije keuze in welke nieuwe ( auto- )verzekering we u aanbieden. U krijgt bij elke verzekering dezelfde service. We helpen u vanzelfsprekend ook bij schade. Op al onze verzekeringen zit 14 dagen bedenktijd. U kunt dus alle verzekeringen binnen 14 dagen na afsluiting kosteloos annuleren.

Overige gegevens van De Kilometerverzekering BV
AFM vergunningsnummer: 12043813
KIFID aansluitnummer: 300.016225
KVK: 64737470