Inzittendenverzekering Autoverzekering

De bestuurder van een auto is op een autoverzekering altijd uitgesloten van dekking. Dat is de belangrijkste reden dat u een inzittendenverzekering kunt bijsluiten. De schadeverzekering voor inzittenden ( SVI ) keert de werkelijk geleden schade van alle inzittenden uit ( inclusief de bestuurder ), ook als er geen sprake is van invaliditeit of overlijden.

Deze verzekering dekt letselschade tot een maximum van het verzekerde bedrag van inzittenden en bestuurder als gevolg van een ongeval. Denk hierbij aan beschadiging van kleding, brillen of een laptop, maar ook aan medische kosten, inkomstenderving, huishoudelijke hulp, vervoers- en uitvaartkosten. Een ander groot voordeel van deze verzekering is dat, wanneer de schuldvraag niet duidelijk is of de aansprakelijke partij onbekend is, de verzekering toch uitkeert aan de inzittenden. Ook wordt door de meeste verzekeraars smartengeld uitbetaald. Het verzekerde bedrag is € 1.000.000,- per gebeurtenis voor alle verzekerden tezamen.

Nieuwe autoverzekering afsluiten

Een nieuwe auto vraagt om een nieuwe autoverzekering! Wij vergelijken autoverzekeringen.
Bereken meteen de voordeligste autopremie voor uw nieuwe auto of occasion.

Vergelijk alle premies!

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Telefoonnummer en contact

Wilt u een offerte voor een nieuwe autoverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Wilt u de autoverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 op Tel. 0725092263. U kunt ons ook WhatsAppen op het App-nummer 06 38 565 819. Wij zullen u dan snel van een reactie voorzien.

Laat u adviseren!

Indien u een auto koopt, en deze op naam zet, bent u verplicht een nieuwe autoverzekering af te sluiten. We gaan er vanuit dat u de regelmatige bestuurder bent van de auto. Voordat u met de auto gaat rijden zorgt u eerst voor een autoverzekering. Het afsluiten van een Nieuwe Autoverzekering werkt vrij eenvoudig. Maar let wel op! Maak de juiste keuze voor wat betreft de dekking. En kijk ook goed naar de aanvullende dekkingen zoals rechtsbijstand, een schadeverzekering voor inzittenden en eventueel pechhulp. De keuze van dekking hangt onder andere af van de leeftijd van de leeftijd, het type auto, het te rijden kilometrage en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Onze verzekeringsadviseurs kunnen advies geven en hulp aanbieden. Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer: 0725092263 ma. / zat. 09:00 - 17:00.