Allrisk Autoverzekering

De Allrisk autoverzekering adviseren wij voor vrijwel alle nieuwere auto's en zeker wanneer deze spiksplinternieuw is. Deze autoverzekering noemen we ook wel een WA + Casco of WA + Volledige Casco autoverzekering. Omdat een WA + Casco autoverzekering uw auto tegen bijna alle risicofactoren dekt, wordt deze verzekering vaak een Allrisk verzekering genoemd. Naast de dekking van de WA en de Beperkt Casco autoverzekering bent u tevens verzekerd voor schade aan de eigen auto veroorzaakt door botsing, omslaan, slippen en van de weg raken.

Dekkingsoverzicht Allrisk ( WA + Casco )

► Schade aan anderen
► Diefstal
► Brand
► Ruitschade
► Storm en natuur
► Vandalisme
► Schade eigen auto
► Aanrijding en van de weg raken

Nieuwe autoverzekering afsluiten

Een nieuwe auto vraagt om een nieuwe autoverzekering! Wij vergelijken autoverzekeringen.
Bereken meteen de voordeligste autopremie voor uw nieuwe auto of occasion.

Vergelijk alle premies!

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Telefoonnummer en contact

Wilt u een offerte voor een nieuwe autoverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Wilt u de autoverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 op Tel. 0725092263. U kunt ons ook WhatsAppen op het App-nummer 06 38 565 819. Wij zullen u dan snel van een reactie voorzien.

14 dagen bedenktijd

Op het afsluiten van alle nieuwe autoverzekeringen zit 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u uw aanvraag kosteloos annuleren.

Laat u adviseren!

Indien u een auto koopt, en deze op naam zet, bent u verplicht een nieuwe autoverzekering af te sluiten. We gaan er vanuit dat u de regelmatige bestuurder bent van de auto. Voordat u met de auto gaat rijden zorgt u eerst voor een autoverzekering. Het afsluiten van een Nieuwe Autoverzekering werkt vrij eenvoudig. Maar let wel op! Maak de juiste keuze voor wat betreft de dekking. En kijk ook goed naar de aanvullende dekkingen zoals rechtsbijstand, een schadeverzekering voor inzittenden en eventueel pechhulp. De keuze van dekking hangt onder andere af van de leeftijd van de leeftijd, het type auto, het te rijden kilometrage en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Onze verzekeringsadviseurs kunnen advies geven en hulp aanbieden. Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer: 0725092263 ma. / zat. 09:00 - 17:00.