Rijgedragverzekering ( Vergelijken / Afsluiten )

Een Rijgedragverzekering is een nieuwe autoverzekering. Met de Rijgedragverzekering kunt u tot wel 20% extra op uw premie besparen. Deze verzekering heeft dezelfde dekkingen als een normale autoverzekering. Er is echter één verschil. Met de Rijgedrag App meet de verzekeraar het rijgedrag. Op basis van deze resultaten krijgt u een beloning. De maximale beloning is 20% teruggave van uw betaalde premie. De beloning stort de verzekeraar elk kwartaal terug op uw bankrekening. Hoe beter u dus rijdt, hoe hoger de beloning! Deze nieuwe autoverzekering met rijgedrag is er voor jong en oud. Hoeveel kunt u besparen op uw nieuwe autoverzekering? Bereken daarvoor zelf uw premie of sluit de Rijgedragverzekering direct gemakkelijk bij ons af.

Nieuwe autoverzekering afsluiten

Een nieuwe auto vraagt om een nieuwe autoverzekering! Wij vergelijken autoverzekeringen.
Bereken meteen de voordeligste autopremie voor uw nieuwe auto of occasion.

Vergelijk alle premies!

Tel: 0725092263 ma. - zat. / 09:00 - 17:00

Veilig rijden autoverzekering

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat voor autorijder u bent? Gebruikt u de telefoon in de auto of plaatst u deze netjes in een houder? Rijdt u stevig door of neemt u verantwoord deel aan het verkeer? Allerlei aspecten die u kenmerken als bestuurder. Met deze veilig rijden autoverzekering heeft uw rijgedrag een aandeel in de hoogte van uw verzekeringspremie. Een Rijgedragverzekering is er dus voor de milieu- en prijsbewuste automobilist die veilig aan het verkeer deelneemt.

Naast een gunstige instapkorting en een scherpe premie, waarvan de korting oploopt tot 80% korting, kan met het goede rijgedrag een extra korting van 20% worden verdiend. De korting wordt verdiend door gebruik te maken van de Rijgedrag app van Ansvar die het rijgedrag registreert. Geen dongel, kastje, beacon of stekker in de auto, maar alleen een Rijgedrag App downloaden op uw mobiele telefoon.

14 dagen bedenktijd

Op het afsluiten van alle nieuwe autoverzekeringen zit 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kunt u uw aanvraag kosteloos annuleren.

Telefoonnummer en contact

Wilt u een offerte voor een nieuwe autoverzekering ontvangen? Heeft u een vraag? Wilt u de autoverzekering direct bij ons afsluiten? Neem voor hulp & advies contact met ons op. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 op Tel. 0725092263. U kunt ons ook WhatsAppen op het App-nummer 06 38 565 819. Wij zullen u dan snel van een reactie voorzien.

Laat u adviseren!

Indien u een auto koopt, en deze op naam zet, bent u verplicht een nieuwe autoverzekering af te sluiten. We gaan er vanuit dat u de regelmatige bestuurder bent van de auto. Voordat u met de auto gaat rijden zorgt u eerst voor een autoverzekering. Het afsluiten van een Nieuwe Autoverzekering werkt vrij eenvoudig. Maar let wel op! Maak de juiste keuze voor wat betreft de dekking. En kijk ook goed naar de aanvullende dekkingen zoals rechtsbijstand, een schadeverzekering voor inzittenden en eventueel pechhulp. De keuze van dekking hangt onder andere af van de leeftijd van de leeftijd, het type auto, het te rijden kilometrage en het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd. Onze verzekeringsadviseurs kunnen advies geven en hulp aanbieden. Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer: 0725092263 ma. / zat. 09:00 - 17:00.